Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Binnenwerken

Onze diensten

 - Stucwerk voor binnen en buiten voor nieuw- en verbouw
 - Fijnschuurwerk
 - Glad en sausklaar pleisterwerk
 - Sierpleisteren
 - Lijstwerk
 - Vloeren
 - Spack- en spuitwerk

Stucwerk

Voor de afwerking van wanden en plafonds zijn vele mogelijkheden, afhankelijk van de soort ondergrond en de functie van de afwerklaag of het nu gaat om nieuwebouw of bestaande bouw. Bij muren gaat het vaak alleen om het vlak maken en een goede ondergrond voor behang of schilderwerk. Wij hebben een jarenlange ervaring en adviseren u graag over mogelijke wand- en plafondoplossingen die het beste aansluiten bij uw woonwensen!

Sausklaar stucwerk

Sausklaar stucwerk heeft als groot voordeel dat eventuele beschadigingen die in de loop der tijd optreden makkelijk te herstellen zijn en onzichtbaar worden door het opnieuw sauzen van de muur of het plafond. Sausklaar stucwerk is een arbeidsintensieve klus, door de verschillende stadia van de werkzaamheden, Stukadoorsbedrijf Ansing heeft een ruime ervaring opgedaan in de provincies Groningen en Drenthe en maakt uitsluitend gebruik van de beste materialen om een optimaal resultaat en een grote duurzaamheid van de werkzaamheden te bereiken, uw klus is bij ons in goede handen.

Pleisterwerk

Glad pleisteren gebeurt op een laag dikte van 3mm tot 2cm over bijvoorbeeld metselstenen, betonblokken, stucplaten, en oude stuklagen. De ondergrond dient droog en stofvrij te zijn loszittende stuclagen worden verwijderd. Scheuren worden voor het stucen verstevigd met wapeninsgaas.
Pleisterwerk biedt een prima alternatief voor andere wandbedekkingen zoals behang, maar ook kan met pleisterwerk een in de loop der tijd lelijk geworden wand weer een geheel nieuwe uitstraling gegeven worden. Pleisterwerk is toepasbaar in elk vertrek, zelfs in vochtige vertrekken zoals een badkamer, door de vochtregulerende eigenschappen van gips. Gips wat gebruikt wordt voor sierpleister kan namelijk vocht opnemen maar ook weer snel afstaan, wat dit materiaal zeer veelzijdig maakt. Dit effect wordt nog versterkt als na het drogen het pleisterwerk gesausd wordt met een goed texsysteem, waardoor het pleisterwerk water- en vuilafstotend wordt gemaakt, ideaal tegen vocht en vieze vingers, goed te reinigen en zeer duurzaam.

Sierpleister kan in allerlei structuren en kleuren aangebracht worden, waardoor allerlei gewenste effecten bereikt kunnen worden en een absolute verfraaiing van een pand kunnen betekenen.

 

stuckwerk binnenstuckwerk binnenstuckwerk binnen