Buitenwerken

met stucwerk ziet een buitengevel er meteen weer fris en strak uit. Gestucte gevels blijven bovendien mooier omdat ze eenvoudiger te reinigen zijn dan een gevel van baksteen. Er zijn verschillende soorten afwerkingsmogelijkheden. Het is mogelijk om motieven in meerdere kleuren sierpleisters aan te brengen ter decoratie van bijvoorbeeld een terraswand of gevel. Daarnaast denken we graag met u mee en desgewenst voorzien we u van naadloos advies.

Kent de buitengevel van uw woning scheuren of afgebrokkelde stukken of is de buitengevel van uw huis gedateerd of heeft het metselwerk z’n beste tijd gehad? Wij leveren diverse soorten kwaliteit sierpleisters. De hoogwaardige materialen kunnen gebruikt worden ter afwerking van buitenmuren, terraswanden en andere buitengevels. Dankzij de 'ademende’ werking is de buitengevel bestand tegen hitte, vorst en andere weersinvloeden. Wij verzorgen dat graag voor u! 

Buitenstucadoorswerk heeft tot doel:

- het verbeteren van het uiterlijk, meteen weer fris en strak
- de gevolgen van een aanpassing van de gevel te maskeren
- scheuren of afgebrokkelde stukken repareren
- het verbeteren van de waterdichtheid van de buitengevel
- het beschermen van constructies tegen brand
- het beschermen van de ondergrond tegen mechanische beschadigingen of aantasting door milieuverontreiniging

Ook kan het onderdeel zijn van werkzaamheden om de warmteweerstand van de buitenmuren te verbeteren. De samenstelling van de stucpleister hangt van veel factoren af, zoals de methode van aanbrengen, doel van het aanbrengen van het stucwerk en de ondergrond.

stuckwerk buitenstuckwerk buitenstuckwerk buiten